Het museum is nog tot juni 2024 te bezoeken

U bent van harte uitgenodigd ons museum te komen bezoeken. In verband met de planning vragen wij u daartoe het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen. U wordt dan gebeld om tot een afspraak te komen en eventuele bijzonderheden met elkaar door te spreken.

Een bezoek aan ons museum gebeurt altijd onder begeleiding van een rondleider. De bijzondere verhalen en demonstraties worden gedragen door een ongekend brede, vooral verrassende, collectie audio/visuele apparatuur. De tijdslijn van deze collectie loopt vanaf 1900 tot nu aan toe.

Onze rondleiders zijn gids voor 5 bezoekers. De maximale capaciteit per sessie zijn groepen van 15 personen ( door 3 rondleiders).

Er is geen lift aanwezig. Hierdoor zijn wij niet in de gelegenheid om mensen met een fysieke beperking te ontvangen. Dat spijt ons zeer!

Entreegeld incl.rondleiding en ontvangst met een kopje koffie in de restauratieruimte van het museum 5 euro per persoon.

Graag tot ziens in ons bijzondere radiotvdesignmuseum Haarlem

Bezoek is alleen mogelijk op afspraak na aanmelding via het formulier op deze pagina. Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Tot snel in het Radio-Televisie-Design Museum Haarlem!


Afspraak maken voor een bezoek

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Met hoeveel personen wilt u langskomen?

  Op welke dag wilt u langskomen?

  Uw bericht  Ons bezoekadres (op afspraak)

  Spaarnwouderstraat 3
  2011 AA Haarlem